Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

CTB’den Karalar’a Hayırlı Olsun Ziyareti…

CTB’den Karalar’a Hayırlı Olsun Ziyareti…

CTB’den Karalar’a Hayirli Olsun Ziyareti…

 

Ceyhan Ticaret Borsasi (CTB) Yönetim Kurulu Baskani Mustafa AYDAR, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan KARALAR’a hayirli olsun ziyareti gerçeklestirdi.

31 Mart’ta yapilan mahalli idare seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Adana Büyüksehir Belediye Baskan Adayi olarak gösterilen ve Adanalilar tarafindan seçilerek Adana’nin Belediye Baskani olan Zeydan KARALAR’a yapilan hayirli olsun ziyaretine, Ceyhan Ticaret Borsasi (CTB) Yönetim Kurulu Baskanimiz Mustafa AYDAR, Meclis Baskanimiz Ali Cem SANDIKÇI ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ve CTB Genel Sekreterimiz Yeliz Aydar katildi.

 

Ceyhan Ilçemize Yakisir Modern Borsa Kompleksi

Gerçeklesen ziyarette Yönetim Kurulu Baskanimiz Mustafa Aydar, Meclis Baskanimiz Ali Cem Sandikçi ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalara ‘‘Kurulmasini Planladiklari, Bölgemize, Ülkemize, Tarima ve Ekonomiye Can verecek, Yeni Borsa Hizmet Binasi hakkinda bilgileri paylasan Yönetim Kurulu Baskanimiz Mustafa Aydar, Ceyhan’imiza ve Üyelerimize layik Modern Borsacilik faaliyetlerine yakisir bir borsa Kompleksi’ni kuracaklarini ifade etti.’’

 

 

Ticaret Borsasi olarak üretici ve tüketici arasinda bir köprüyüz.

Ziyaretin devaminda, Yönetim Kurulu Baskanimiz Mustafa AYDAR, Adana Büyüksehir ve Ceyhan Belediyesinin Birlikte Koordineli bir sekilde çok hizmetler yapacaklarina inandiklarini, Ticaret Borsasi olarak üretici ve tüketici arasinda bir köprü ve de Tarimi sanayi ile birlestiren bir kurum olduklarini söyledi. Baskan Mustafa AYDAR, Ceyhan Ilçesinin 40 ilden büyük oldugu ve Sanayilesme açisindan bulunmaz Hint kumasi niteligine geldigini, Ceyhan Ilçesinin Enerji Ihtisas Endüstri Bölgesi olmasi ve yapilmasi planlanan projelerin Ülke ve Bölge Ekonomisine büyük katki saglayacagini dile getirdi. Ceyhan Ticaret Borsasi’nin 360 oda/borsa ‘dan hacim siralamasinda 25. Akdeniz bölgesinde 3. Sirada oldugunu önümüzdeki yillarda üst siralara geçmeyi hedeflediklerini söyledi. Ceyhan’in sahil kesiminde olmasindan dolayi Ceyhan’a Deniz Ticaret Odasi’nin olmasi gerektigini ve bu konuda girisimlerinin oldugunu söyledi. Tarimi, tarima dayali sanayiyi gelistirmek ve bunun gereken is birligini sizlerle birlikte yapmak için her zaman göreve haziriz. Ceyhan Ticaret Borsasi olarak Daima yaninizda olacagiz, bu vesile ile hayirli olsun dileklerimi sunuyor çalismalariniz da basarilar diliyorum” dedi.

 

Elimizden Gelen Gayreti Azami Sekilde Gösterecegiz

Yapilan ziyaretten ziyadesiyle memnun oldugunu belirten Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan KARALAR ‘‘Sizlere hem fiziki yatirimlariniz, hem de çiftçimizi, esnafimizi, birlestirme alaninda gösterdiginiz gayretler için çok tesekkür ediyorum diyen Belediye Baskani Zeydan Karalar, bir ve beraber olmamiz için elimizden gelen gayreti azami sekilde gösterecegiz. Insallah hep birlikte Adana ve Ceyhan’a hizmet edecegiz. Ticaret Borsasi Baskanimiz Mustafa Aydar ve yönetim kurulu ve Meclis üyelerinin ziyaretlerinden dolayi tesekkür ediyorum dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli